Висулки

Подреди по
Висулка: 100 топло бели RICE /оризови/ лампички, размер 1.2м*0.8м, прозраченн кабел

Висулка: 100 топло бели 5мм RICE /оризови/ лампички. Прозрачен кабел. Размер 1.2м*0.8м, (12 броя вис

Висулка: 100 топло бели RICE /оризови/ лампички, размер 1.2м*0.8м, зелен кабел

Висулка: 100 топло бели 5мм RICE /оризови/ лампички. Зелен кабел. Размер 1.2м*0.8м, (12 броя висулки

Висулка: 200 топло бели RICE /оризови/ лампички, размер 2.4м*0.8м, прозрачен кабел

Висулка: 200 топло бели 5мм RICE /оризови/ лампички. Прозрачен кабел. Размер 2.4м*0.8м, (24 броя вис

Висулка: 200 топло бели RICE /оризови/ лампички, размер 2.4м*0.8м, зелен кабел

Висулка: 200 топло бели 5мм RICE /оризови/ лампички. Зелен кабел. Размер 2.4м*0.8м, (24 броя висулки

Висулка: 300 топло бели RICE /оризови/ лампички, размер 3.5м*0.8м, прозрачен кабел

Висулка: 300 топло бели 5мм RICE /оризови/ лампички. Прозрачен кабел. Размер 3.5м*0.8м, (36 броя вис

Висулка: 300 топло бели RICE /оризови/ лампички, размер 3.5м*0.8м, зелен кабел

Висулка: 300 топло бели 5мм RICE /оризови/ лампички. Зелен кабел. Размер 3.5м*0.8м, (36 броя висулки